GTST gemist? Merel krijgt een mental breakdown en zoekt steun bij Julian

GTST gemist? Merel krijgt een mental breakdown en zoekt steun bij Julian

<em>GTST</em> gemist? <em>Merel</em> krijgt een mental breakdown en zoekt steun bij <em>Julian</em> Merel is totaal van streek en zoekt troost bij Julian. Ze huilt uit en bekent dat ze niet alleen problemen heeft op haar stage, maar ook niet meer durft auto te rijden sinds het ongeluk. Julian probeert haar te troosten. Bekijk de beelden van GTST hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: GTST-collega's betuigen massaal steun aan Bas Muijs na schokkende mishandeling Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Margriet geeft zichzelf aan (video) Bekijk deze video »
TV :
GTST gemist? Merel krijgt een mental breakdown en zoekt steun bij Julian
Woensdag 4 oktober 2023 om 18:18

Merel is totaal van streek en zoekt troost bij Julian. Ze huilt uit en bekent dat ze niet alleen problemen heeft op haar stage, maar ook niet meer durft auto te rijden sinds het ongeluk. Julian probeert haar te troosten.

Bekijk de beelden van GTST hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's