Waldemar Torenstra over deelname aan Het Perfecte Plaatje: 'Familie omverblazen'

Waldemar Torenstra over deelname aan Het Perfecte Plaatje: 'Familie omverblazen'

Woensdag 4 oktober 2023 om 22:06

Voor de meeste BN'ers is voor de camera staan een tweede natuur, maar achter de camera is een heel andere ervaring. Toch aarzelen de sterren niet als ze worden benaderd door Tijl Beckhand met het verzoek om deel te nemen aan een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Waldemar Torenstra</em> over deelname aan <em>Het Perfecte Plaatje</em>: 'Familie omverblazen' Voor de meeste BN'ers is voor de camera staan een tweede natuur, maar achter de camera is een heel andere ervaring. Toch aarzelen de sterren niet als ze worden benaderd door Tijl Beckhand met het verzoek om deel te nemen aan een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Tekst gaat verder onder de video. Waldemar TorenstraVanaf vanavond nemen tien geselecteerde deelnemers het tegen elkaar op om de beste foto te maken. Eén van die deelnemers is Waldemar Torenstra. De acteur en presentator hoopt vooral zijn familie omver te blazen met zijn deelname aan het programma. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Waldemar Torenstra over deelname aan Het Perfecte Plaatje: 'Familie omverblazen'

Waldemar Torenstra
Vanaf vanavond nemen tien geselecteerde deelnemers het tegen elkaar op om de beste foto te maken. Eén van die deelnemers is Waldemar Torenstra. De acteur en presentator hoopt vooral zijn familie omver te blazen met zijn deelname aan het programma.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's