William Rutten over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: 'Echt een hele leuke groep'

William Rutten over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: 'Echt een hele leuke groep'

Woensdag 4 oktober 2023 om 19:40

Vanavond keert kijkcijferkanon Het perfecte plaatje weer terug op televisie. Een aantal nieuwe bekende Nederlanders haalt alles uit de kast om te worden gekroond tot de beste fotograaf.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>William Rutten</em> over nieuw seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em>: 'Echt een hele leuke groep' Vanavond keert kijkcijferkanon Het perfecte plaatje weer terug op televisie. Een aantal nieuwe bekende Nederlanders haalt alles uit de kast om te worden gekroond tot de beste fotograaf. Tekst gaat verder onder de video. DeelnemersDe volgende sterren zetten alles op alles om de titel in de wacht te slepen: Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen en Quinty Misiedjan. De fotowedstrijd wordt aan elkaar gepraat door Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll zijn de juryleden. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf 4 oktober te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: dit zijn de deelnemers van het aankomende seizoen van Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Bekijk de intro van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: vanaf 4 oktober te zien Bekijk deze video »
TV :

Deelnemers
De volgende sterren zetten alles op alles om de titel in de wacht te slepen: Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen en Quinty Misiedjan. De fotowedstrijd wordt aan elkaar gepraat door Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll zijn de juryleden.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf 4 oktober te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's