Op1: mensen met dementie willen niet de hele dag naar André Rieu luisteren

Op1: mensen met dementie willen niet de hele dag naar André Rieu luisteren

<em>Op1</em>: mensen met <em>dementie</em> willen niet de hele dag naar <em>André Rieu</em> luisteren Zie boven een fragment uit Hart van Nederland met Teun Toebes die mensen met dementie de dag van hun leven in zijn 'Pauzemobiel' Aan tafel bij Op1 zitten Teun Toebes en documentairemaker Jonathan de Jong. Teun woont op een gesloten dementieafdeling. Samen maakten zij een film over hoe de zorg voor mensen met dementie beter kan. André RieuBeide willen met de documentaire aantonen dat deze groep gevraagd moet worden wat zij zelf eigenlijk wil. Jonathan benadrukt dat mensen met dementie geen doorgekookte maaltijden hoeven en niet de hele dag naar André Rieu willen luisteren. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder .@TeunToebes woont op een gesloten dementieafdeling en maakte een film over hoe hun zorg beter kan. “We moeten mensen met dementie niet wegzetten als zieken, maar we moeten uitgaan van wat ze nog kunnen en willen.” #Op1 #MAX pic.twitter.com/dpX8GE0H59— Op1 (@op1npo) October 4, 2023 Bekijk ook Georgina Verbaan in nieuw seizoen van 'Maud en Babs' (Koffietijd) Bekijk deze video » André Rieu hoopt 140 jaar oud te worden: "Het gaat nooit vervelen" Bekijk deze video » Jesse Klaver: 'Het is niet het beste voor Nederland als ik premier zou worden' (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 5 oktober 2023 om 09:56

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland met Teun Toebes die mensen met dementie de dag van hun leven in zijn 'Pauzemobiel'

Aan tafel bij Op1 zitten Teun Toebes en documentairemaker Jonathan de Jong. Teun woont op een gesloten dementieafdeling. Samen maakten zij een film over hoe de zorg voor mensen met dementie beter kan.

André Rieu
Beide willen met de documentaire aantonen dat deze groep gevraagd moet worden wat zij zelf eigenlijk wil. Jonathan benadrukt dat mensen met dementie geen doorgekookte maaltijden hoeven en niet de hele dag naar André Rieu willen luisteren.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder



Actuele video's

Meer actuele video's