André Hazes over onvervulde familie-belofte aan vader in Casa Di Beau: 'Allergrootste nachtmerrie'

André Hazes over onvervulde familie-belofte aan vader in Casa Di Beau: 'Allergrootste nachtmerrie'

<em>André Hazes</em> over onvervulde <em>familie-belofte</em> aan vader in <em>Casa Di Beau</em>: 'Allergrootste nachtmerrie' Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Casa Di Beau. Deze keer zijn Linda Hakeboom en André Hazes te gast in Italië. André vertelt openhartig over de strijd binnen zijn familie, en dat maakt nog altijd veel los bij de zanger. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Belofte aan vaderMama, Rox en ik blijven altijd sterk met z'n drieën, dat beloof ik je," zo luidde de belofte die André aan zijn vader maakte. Deze belofte is niet uitgekomen, en daar zit de zanger mee. "Ik vind het heel zonde wat er allemaal gebeurt," aldus André Hazes. Bekijk het fragment van Casa di Beau hierboven. Je kunt alle afleveringen van Casa di Beau terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook André Hazes constateert in Casa Di Beau iets treurigs over zijn familiefoto's Bekijk deze video » Schokkend verhaal André Hazes in Casa Di Beau: ‘Ik verliet Monique na miskraam’ Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 5 oktober 2023 om 16:35

Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Casa Di Beau. Deze keer zijn Linda Hakeboom en André Hazes te gast in Italië. André vertelt openhartig over de strijd binnen zijn familie, en dat maakt nog altijd veel los bij de zanger.

Tekst gaat verder onder de video.

Belofte aan vader
Mama, Rox en ik blijven altijd sterk met z'n drieën, dat beloof ik je," zo luidde de belofte die André aan zijn vader maakte. Deze belofte is niet uitgekomen, en daar zit de zanger mee. "Ik vind het heel zonde wat er allemaal gebeurt," aldus André Hazes.

Bekijk het fragment van Casa di Beau hierboven. Je kunt alle afleveringen van Casa di Beau terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's