Ik hou van Holland: hysterische discussie Richard Groenendijk en Fred van Leer

Ik hou van Holland: hysterische discussie Richard Groenendijk en Fred van Leer

<em>Ik hou van Holland</em>: hysterische discussie Richard Groenendijk en Fred van Leer In Ik hou van Holland spelen Richard Groenendijk en Fred van Leer een spannend spelletje. Richard probeert iets uit te leggen en Fred roept daarop van alles, maar het duurt even voor het kwartje valt… "Nee, 't gaat ook deze week weer lekker vlotjes met m'n teamleden", aldus Groenendijk. Bekijk de beelden van Ik hou van Holland hieronder. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Richard Groenendijk ®️official (@richard_groenendijk) Reacties op tweede afl. Hotel Hollandia: "Ik mis de interviewstijl van Paul de Leeuw" Bekijk deze video » Ik Hou van Holland gemist? Jeroen van Koningsbrugge wordt 'hondenlul' genoemd Bekijk deze video » Ik Hou van Holland: Jeroen van Koningsbrugge loopt vast tijdens spellen van woorden Bekijk deze video »
Vrijdag 6 oktober 2023 om 16:17

In Ik hou van Holland spelen Richard Groenendijk en Fred van Leer een spannend spelletje. Richard probeert iets uit te leggen en Fred roept daarop van alles, maar het duurt even voor het kwartje valt… "Nee, 't gaat ook deze week weer lekker vlotjes met m'n teamleden", aldus Groenendijk.

Bekijk de beelden van Ik hou van Holland hieronder.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's