Emotionele beelden: B&B Vol Liefde-ster Marian vindt troost in nieuwe viervoeter

Emotionele beelden: B&B Vol Liefde-ster Marian vindt troost in nieuwe viervoeter

Vrijdag 6 oktober 2023 om 20:58

Hoewel ze de beste artsen in Parijs inschakelde voor een levensreddende operatie, kon het trieste overlijden van Amy, de geliefde chihuahua van Marian uit B&B Vol Liefde, afgelopen dinsdag niet voorkomen worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele beelden: <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-ster <em>Marian</em> vindt troost in <em>nieuwe viervoeter</em> Hoewel ze de beste artsen in Parijs inschakelde voor een levensreddende operatie, kon het trieste overlijden van Amy, de geliefde chihuahua van Marian uit B&B Vol Liefde, afgelopen dinsdag niet voorkomen worden. Tekst gaat verder onder de video. Nieuw hondjeGelukkig hoeft Marian niet lang alleen te zijn, want ze heeft al een nieuw hondje - dat ze graag aan ons wil voorstellen. "Ze is nog een beetje schuw, maar ze is wel heel lief", aldus B&B-houdster Marian. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Emotionele beelden: B&B Vol Liefde-ster Marian vindt troost in nieuwe viervoeter

Nieuw hondje
Gelukkig hoeft Marian niet lang alleen te zijn, want ze heeft al een nieuw hondje - dat ze graag aan ons wil voorstellen. "Ze is nog een beetje schuw, maar ze is wel heel lief", aldus B&B-houdster Marian.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's