Nieuwe trouwe viervoeter voor Marian uit B&B Vol Liefde: 'Maar gemis Amy blijft'

Nieuwe trouwe viervoeter voor Marian uit B&B Vol Liefde: 'Maar gemis Amy blijft'

Donderdag 5 oktober 2023 om 21:35

Marian, de deelneemster aan B&B Vol Liefde, verkeert in diepe rouw vanwege het tragische verlies van haar geliefde hondje Amy. De Portugese B&B-houdster heeft het er nog altijd erg moeilijk mee.

Tekst gaat verder onder de video.

Nieuwe trouwe viervoeter voor <em>Marian</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Maar gemis Amy blijft' Marian, de deelneemster aan B&B Vol Liefde, verkeert in diepe rouw vanwege het tragische verlies van haar geliefde hondje Amy. De Portugese B&B-houdster heeft het er nog altijd erg moeilijk mee. Tekst gaat verder onder de video. Nieuw adoptiehondjeMarian laat in gesprek met RTL Boulevard weten dat ze vanaf morgen een nieuw adoptiehondje in haar leven zal hebben. "Ze lijkt heel erg veel op Amy, ze is twee jaar oud en alles klopt. Ze komen haar morgen brengen, en dan gaan we het een weekje proberen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuwe trouwe viervoeter voor Marian uit B&B Vol Liefde: 'Maar gemis Amy blijft'

Nieuw adoptiehondje
Marian laat in gesprek met RTL Boulevard weten dat ze vanaf morgen een nieuw adoptiehondje in haar leven zal hebben. "Ze lijkt heel erg veel op Amy, ze is twee jaar oud en alles klopt. Ze komen haar morgen brengen, en dan gaan we het een weekje proberen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's