Zien: Sifan Hassan valt vlak voor finish op 10.000 meter, geen medaille

Zien: Sifan Hassan valt vlak voor finish op 10.000 meter, geen medaille

Zondag 20 augustus 2023 om 09:44

Een drama op de eerste dag van het WK atletiek in Boedapest: Sifan Hassan valt op de laatste paar meters van de 10.000 meter plat op de baan, waardoor ze geen medaille haalt.

Zien: <em>Sifan Hassan</em> valt vlak voor finish op 10.000 meter, geen medaille Een drama op de eerste dag van het WK atletiek in Boedapest: Sifan Hassan valt op de laatste paar meters van de 10.000 meter plat op de baan, waardoor ze geen medaille haalt. Femke BolHet is ongekend, want later op de avond gebeurd hetzelfde nog een keer. Nu op de 4x400 meter, waar finishloopster Femke Bol ook plat op de baan beland. Doordat ze daarbij het stokje laat vallen, is er ook daar geen medaille. Bekijk de fragmenten van NOS Sport hierboven. Bekijk ook het volledige tijdschema van het WK atletiek. ZIEN: Nederlands estafetteteam met Femke Bol pakt GOUD op 4x400 meter (video) Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Sifan Hassan valt vlak voor finish op 10.000 meter, geen medaille

Femke Bol
Het is ongekend, want later op de avond gebeurd hetzelfde nog een keer. Nu op de 4x400 meter, waar finishloopster Femke Bol ook plat op de baan beland. Doordat ze daarbij het stokje laat vallen, is er ook daar geen medaille.

Bekijk de fragmenten van NOS Sport hierboven. Bekijk ook het volledige tijdschema van het WK atletiek.

Actuele video's

Meer actuele video's