DNA Singers: Willeke Alberti zingt duet met haar achterneef Kelsey

DNA Singers: Willeke Alberti zingt duet met haar achterneef Kelsey

<em>DNA Singers</em>: Willeke Alberti zingt duet met haar achterneef Kelsey In DNA Singers wordt weer bewezen dat muzikaliteit inderdaad in je DNA kan zitten. Kelsey neemt deze keer plaats op het podium en het panel vraagt zich af van welke bekende Nederlander hij familie is. De stem van de artiest is toch vrij makkelijk te herkennen, het blijkt dat niemand minder dan Willeke Alberti een liedje zingt met haar achterneef… Kelsey is de zoon van de jongste broer van Willeke. Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zaterdag in DNA Singers: GTST-acteur Vincent Visser verklapt naam familielid Bekijk deze video » DNA Singers: rapper Keizer zingt verrassend duet End of the road met zijn moeder Bekijk deze video » DNA Singers: Dewi Pechler (Idols) zingt heerlijk duet met haar dochter Nomi Bekijk deze video »
Maandag 9 oktober 2023 om 11:25

In DNA Singers wordt weer bewezen dat muzikaliteit inderdaad in je DNA kan zitten. Kelsey neemt deze keer plaats op het podium en het panel vraagt zich af van welke bekende Nederlander hij familie is. De stem van de artiest is toch vrij makkelijk te herkennen, het blijkt dat niemand minder dan Willeke Alberti een liedje zingt met haar achterneef… Kelsey is de zoon van de jongste broer van Willeke.

Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's