Boer zoekt vrouw: paniek op de schommel bij boer Piet

Boer zoekt vrouw: paniek op de schommel bij boer Piet

<em>Boer zoekt vrouw</em>: paniek op de schommel bij boer Piet Het is erg gezellig in Boer zoekt vrouw op de boerderij bij boer Piet. Zijn logés willen graag op de trekker rijden, maar de schommel vindt Piet een beter idee. Hij duwt zijn dates graag als zij plaatsnemen op de schommel, maar de boer neemt geen halve maatregelen. Hij laat zijn spierballen zien en duwt zo hard dat de schommel bijna omkiept en de dames gillen het uit. “Straks zegt ‘ie ineens krak!” Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Zondag in Boer zoekt vrouw: boerin Claudia geniet van logeerweek in Frankrijk Bekijk deze video » Richard vraagt dates in Boer zoekt vrouw: ‘Waarom schrijft iemand op mij in Slowakije?’ Bekijk deze video » Zondag Boer zoekt vrouw: Claudia geniet van haar mannen Bekijk deze video »
Maandag 9 oktober 2023 om 15:12

Het is erg gezellig in Boer zoekt vrouw op de boerderij bij boer Piet. Zijn logés willen graag op de trekker rijden, maar de schommel vindt Piet een beter idee. Hij duwt zijn dates graag als zij plaatsnemen op de schommel, maar de boer neemt geen halve maatregelen. Hij laat zijn spierballen zien en duwt zo hard dat de schommel bijna omkiept en de dames gillen het uit. “Straks zegt ‘ie ineens krak!”

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's