De Lama's zijn terug! TAFKAL te zien in Ziggo Dome

De Lama's zijn terug! TAFKAL te zien in Ziggo Dome

Maandag 9 oktober 2023 om 21:42

De Lama's kennen we inmiddels onder de nieuwe naam TAFKAL. De heren zijn al twintig jaar samen en dat gaan ze vieren in het Ziggo Dome. Ook het tweede seizoen van hun eigen serie op Videoland gaat komende vrijdag van start. De mannen hebben dus veel te vieren.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

De Lama's zijn terug! <em>TAFKAL</em> te zien in Ziggo Dome De Lama's kennen we inmiddels onder de nieuwe naam TAFKAL. De heren zijn al twintig jaar samen en dat gaan ze vieren in het Ziggo Dome. Ook het tweede seizoen van hun eigen serie op Videoland gaat komende vrijdag van start. De mannen hebben dus veel te vieren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook TAFKAL: Alles voelt hetzelfde voor De Lama's, "behalve de knieën" Bekijk deze video » Ruben van der Meer als slechtste prostituee: "Ik hoorde dat je een glazen oog hebt" (TAFKAL) Bekijk deze video » TAFKAL met Kraantje Pappie: zo ontstond zijn artiestennaam (video) Bekijk deze video » TAFKAL: K3-opdracht komt niet helemaal uit de verf Bekijk deze video »
Entertainment :
De Lama's zijn terug! TAFKAL te zien in Ziggo Dome

Actuele video's

Meer actuele video's