TAFKAL: Alles voelt hetzelfde voor De Lama's, "behalve de knieën"

TAFKAL: Alles voelt hetzelfde voor De Lama's, "behalve de knieën"

Saturday 27 August 2022 om 20:34

De Lama's zijn na veertien jaar eindelijk terug op de buis, wel onder een nieuwe naam: TAFKAL (The Artists Formely Known As Lama's). Nieuwe naam, maar de grappen en grollen zijn eigenlijk net zo hard.

<em>TAFKAL</em>: Alles voelt hetzelfde voor <em>De Lama's</em>, &quot;behalve de knieën&quot; De Lama's zijn na veertien jaar eindelijk terug op de buis, wel onder een nieuwe naam: TAFKAL (The Artists Formely Known As Lama's). Nieuwe naam, maar de grappen en grollen zijn eigenlijk net zo hard. KnieënJeroen van Koningsbrugge vind dat het eigenlijk helemaal niet zo nieuw is: "Het is eigelijk net alsof het nog veertien jaar geleden is." Toch heeft Ruben van der Meer wel een toevoeging: "Behalve mijn knieën, dan." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De show van TAFKAL is nu te zien bij Videoland.
TV :
TAFKAL: Alles voelt hetzelfde voor De Lama's, "behalve de knieën"

Knieën
Jeroen van Koningsbrugge vind dat het eigenlijk helemaal niet zo nieuw is: "Het is eigelijk net alsof het nog veertien jaar geleden is." Toch heeft Ruben van der Meer wel een toevoeging: "Behalve mijn knieën, dan."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De show van TAFKAL is nu te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's