Chateau Meiland: 'Sinds Claire zes is wordt ze rebelser'

Chateau Meiland: 'Sinds Claire zes is wordt ze rebelser'

Dinsdag 10 oktober 2023 om 07:57

Maxime vindt het best wel een ding dat Claire haar eerste schooldag in groep 3 heeft en maakt haar daarom lekker op tijd wakker: 'Je moet naar school weer, de vakantie is voorbij'. Haar dochtertje zelf vindt het overigens helemaal niet spannend. Wel doet ze een beetje rebels waarna Maxime zich met een zucht afvraagt: 'Wordt het zo'n dag?'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: 'Sinds <em>Claire</em> zes is wordt ze rebelser' Maxime vindt het best wel een ding dat Claire haar eerste schooldag in groep 3 heeft en maakt haar daarom lekker op tijd wakker: 'Je moet naar school weer, de vakantie is voorbij'. Haar dochtertje zelf vindt het overigens helemaal niet spannend. Wel doet ze een beetje rebels waarna Maxime zich met een zucht afvraagt: 'Wordt het zo'n dag?' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Reacties op de Meilandjes in de Efteling: "Gillende keukenmeid" (video) Bekijk deze video » Eén Grote Familie met Chantal Janzen en Lykele Muus: bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's