Reacties op de Meilandjes in de Efteling: "Gillende keukenmeid" (video)

Reacties op de Meilandjes in de Efteling: "Gillende keukenmeid" (video)

Reacties op de Meilandjes in de <em>Efteling</em>: &quot;Gillende keukenmeid&quot; (video) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) We zagen gisteren op televisie de Meilandjes in de Efteling. De mensen thuis hebben gekeken en hebben ook wat te zeggen over de populaire familie. Lees hieronder verschillende X-berichten (Twitter) over Chateau Meiland in de Efteling, en zie hierboven beelden van Martien in een achtbaan. Claire vind het geweldig... #ChateauMeiland pic.twitter.com/yIA3Sxj2WQ— ???⤇ ?????????⤆ ??? (@babelaer) October 2, 2023 #Chateaumeiland Martien kan zo de “rode schoentjes” ?? van dat sprookje aan….past bij zijn outfit ? #Efteling pic.twitter.com/vTImrpnrD6— Arjan van den Berg (@ArjanZevenaar) October 2, 2023 Gillende keukenmeid ???? #ChateauMeiland— (っ◔◡◔)っ Maus (@Vleermaus) October 2, 2023 En voor die 50.000 euro die je per aflevering krijgt #ChateauMeiland pic.twitter.com/2VPlr7m3nK— ???⤇ ?????????⤆ ??? (@babelaer) October 2, 2023 Neeee omaaa dat hoort zooo ? #ChateauMeiland pic.twitter.com/i8cLksFS1V— ???⤇ ?????????⤆ ??? (@babelaer) October 2, 2023 Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: 'Gaan we met zijn allen in deze prachtige villa wonen?' Bekijk deze video » Maxime Meiland maakt prins Bernhard sr. zwart: "Hij was een asshole" (video) Bekijk deze video »

We zagen gisteren op televisie de Meilandjes in de Efteling. De mensen thuis hebben gekeken en hebben ook wat te zeggen over de populaire familie. Lees hieronder verschillende X-berichten (Twitter) over Chateau Meiland in de Efteling, en zie hierboven beelden van Martien in een achtbaan.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV