Lang Leve de Liefde: 'Tongen? Dat gaan we niet doen'

Lang Leve de Liefde: 'Tongen? Dat gaan we niet doen'

Dinsdag 10 oktober 2023 om 10:08

Jack en Hannie hebben een gesprek over zoenen als die laatste vraagt of ze haar date moet zoenen: 'Je bedoelt gewoon een kus geven?' Maar nee, dat bedoelt hij niet: 'Zoenen is tongen zeg ik altijd.' Daar heeft Hannie echter geen zin in...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: 'Tongen? Dat gaan we niet doen' Jack en Hannie hebben een gesprek over zoenen als die laatste vraagt of ze haar date moet zoenen: 'Je bedoelt gewoon een kus geven?' Maar nee, dat bedoelt hij niet: 'Zoenen is tongen zeg ik altijd.' Daar heeft Hannie echter geen zin in... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Julian in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan niet koken maar ik heb geoefend' Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Sinds Claire zes is wordt ze rebelser' Bekijk deze video » ZIEN: Sylvie Meis op stap met nieuwe vriend Wim Beelen (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's