Julian in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan niet koken maar ik heb geoefend'

Julian in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan niet koken maar ik heb geoefend'

Maandag 9 oktober 2023 om 12:07

Julian is er eerlijk over dat hij geen keukenprins is maar hij heeft wel speciaal op een gerecht geoefend voor zijn date: 'Ik heb het een paar keer gedaan dus dan lijkt het alsof ik het kan.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Julian in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik kan niet koken maar ik heb geoefend' Julian is er eerlijk over dat hij geen keukenprins is maar hij heeft wel speciaal op een gerecht geoefend voor zijn date: 'Ik heb het een paar keer gedaan dus dan lijkt het alsof ik het kan.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Vind je onze date erger dan DE HEL?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? Ilona en Riemer gaan los in de 'silent disco' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-reünie van afgelopen seizoenen: 'Ervaringen delen' Bekijk deze video »
TV :
Julian in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan niet koken maar ik heb geoefend'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's