Chateau Meiland-fans boos tijdens fandag: "Nee, deze vrouw was eerder"

Chateau Meiland-fans boos tijdens fandag: "Nee, deze vrouw was eerder"

<em>Chateau Meiland</em>-fans boos tijdens fandag: &quot;Nee, deze vrouw was eerder&quot; Tijdens de fandag van Chateau Meiland zien veel gezelligheid en gedans. Maar ook lopen de gemoederen hoog op tijdens deze middag. Alle fans willen op de foto met Martien, Maxime en Erica en stoeien om een kiekje met de televisiesterren. Maxime weet zich geen houding te geven en haar moeder gaat ook nog eens 'gillen'. De blondine wil nog best voor de camera poseren want één vrouw staat met tranen in haar ogen: "Nee, deze vrouw was eerder." Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) :[video:videos](ids:"596187,596142" title:"Bekijk ook")
Dinsdag 10 oktober 2023 om 11:10

Tijdens de fandag van Chateau Meiland zien veel gezelligheid en gedans. Maar ook lopen de gemoederen hoog op tijdens deze middag. Alle fans willen op de foto met Martien, Maxime en Erica en stoeien om een kiekje met de televisiesterren. Maxime weet zich geen houding te geven en haar moeder gaat ook nog eens 'gillen'. De blondine wil nog best voor de camera poseren want één vrouw staat met tranen in haar ogen: "Nee, deze vrouw was eerder."

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

:[video:videos](ids:"596187,596142" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's