Bekijk de beelden: sfeervolle fandag van de Meilandjes

Bekijk de beelden: sfeervolle fandag van de Meilandjes

Bekijk de beelden: sfeervolle <em>fandag</em> van de Meilandjes Vanavond zien we in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland hoe Martien, Maxime en Erica feestvieren op hun fandag. De fans willen massaal met de populaire familie op de foto en de heupen gaan los. Bekijk de leuke beelden hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Maxime Meiland maakt prins Bernhard sr. zwart: "Hij was een asshole" (video) Bekijk deze video » Reacties op de Meilandjes in de Efteling: "Gillende keukenmeid" (video) Bekijk deze video »
Maandag 9 oktober 2023 om 14:33

Vanavond zien we in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland hoe Martien, Maxime en Erica feestvieren op hun fandag. De fans willen massaal met de populaire familie op de foto en de heupen gaan los. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's