URK!: Tony wordt flink uit elkaar getrokken bij de fysio (video)

URK!: Tony wordt flink uit elkaar getrokken bij de fysio (video)

<em>URK!</em>: Tony wordt flink uit elkaar getrokken bij de fysio (video) Vanavond in URK! komt Greetje even kijken wat voor maaltijd haar ex hun kinderen voorschotelt. Ze wil zich niet bemoeien maar doet het toch. Ook zien we Tony, die langsgaat bij de fysio. Hij wordt flink uit elkaar getrokken. Bekijk de beelden hieronder. URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Vanavond in URK!: Mathilde krijgt een paniekaanval (video) Bekijk deze video » Vanavond in URK! komt Greetje zich bemoeien met kookkunsten van ex Jan (video) Bekijk deze video »
Dinsdag 10 oktober 2023 om 14:52

Vanavond in URK! komt Greetje even kijken wat voor maaltijd haar ex hun kinderen voorschotelt. Ze wil zich niet bemoeien maar doet het toch. Ook zien we Tony, die langsgaat bij de fysio. Hij wordt flink uit elkaar getrokken. Bekijk de beelden hieronder.

URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's