Vanavond in Bureau Rotterdam: hoe loopt het af met zwangere vrouw na ernstig auto-ongeluk?

Vanavond in Bureau Rotterdam: hoe loopt het af met zwangere vrouw na ernstig auto-ongeluk?

Dinsdag 10 oktober 2023 om 15:03

Vanavond in Bureau Rotterdam krijgen agenten Nadia en Joyce een melding van een auto-ongeval. Daarbij is één van de twee in botsing geraakte auto's op de kop belandt. Nadia en Joyce gaan er, samen met Ewout Genemans en z'n cameramannen direct op af. Er blijkt een zwangere vrouw betrokken bij het ongeluk.

Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder.

Vanavond in <em>Bureau Rotterdam</em>: hoe loopt het af met zwangere vrouw na ernstig auto-ongeluk? Vanavond in Bureau Rotterdam krijgen agenten Nadia en Joyce een melding van een auto-ongeval. Daarbij is één van de twee in botsing geraakte auto's op de kop belandt. Nadia en Joyce gaan er, samen met Ewout Genemans en z'n cameramannen direct op af. Er blijkt een zwangere vrouw betrokken bij het ongeluk. Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder. Vanaf dinsdag 10 oktober zien we een nieuw seizoen Bureau Rotterdam met Ewout Genemans. Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ewout Genemans stelt alle agenten uit Bureau Rotterdam voor Bekijk deze video » Zien: Ewout Genemans in de maling genomen tijdens Bureau Rotterdam shootdag Bekijk deze video » Ewout Genemans blikt vooruit op het nieuwe seizoen Bureau Rotterdam: 'Heftigste tot nu toe' Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Bureau Rotterdam: hoe loopt het af met zwangere vrouw na ernstig auto-ongeluk?

Vanaf dinsdag 10 oktober zien we een nieuw seizoen Bureau Rotterdam met Ewout Genemans. Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's