Zien: Mexx en Martin annuleren genderreveal na verrassende onthulling in ziekenhuis

Zien: Mexx en Martin annuleren genderreveal na verrassende onthulling in ziekenhuis

Wednesday 11 October 2023 om 17:30

Mexx en Martin, bekend van Een Jaar Van Je Leven, kwamen er tijdens een ziekenhuisbezoek per ongeluk achter of ze een zoontje of dochtertje krijgen. Ze deelden dit nieuws op Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Mexx en Martin</em> annuleren <em>genderreveal</em> na verrassende <em>onthulling</em> in ziekenhuis Mexx en Martin, bekend van Een Jaar Van Je Leven, kwamen er tijdens een ziekenhuisbezoek per ongeluk achter of ze een zoontje of dochtertje krijgen. Ze deelden dit nieuws op Instagram. Tekst gaat verder onder de video. BuikkrampenMexx en Martin maakten zich zorgen over de buikkrampen en besloten daarom naar het ziekenhuis te gaan. Gelukkig bleek alles goed te zijn met hun kindje. Ze deelden echter mee: "'Wel zijn wij in het ziekenhuis achter het geslacht gekomen en dus zal onze genderreveal niet doorgaan." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Finale Een Jaar Van Je Leven vrijdag bij SBS6: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaar Bekijk deze video » Isaac over winst Een Jaar van je Leven: 'Ik ga een auto kopen voor mijn moeder' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Buikkrampen
Mexx en Martin maakten zich zorgen over de buikkrampen en besloten daarom naar het ziekenhuis te gaan. Gelukkig bleek alles goed te zijn met hun kindje. Ze deelden echter mee: "'Wel zijn wij in het ziekenhuis achter het geslacht gekomen en dus zal onze genderreveal niet doorgaan."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's