Isaac over winst Een Jaar van je Leven: 'Ik ga een auto kopen voor mijn moeder' (video)

Isaac over winst Een Jaar van je Leven: 'Ik ga een auto kopen voor mijn moeder' (video)

Sunday 27 August 2023 om 12:23

Isaac over winst <em>Een Jaar van je Leven</em>: 'Ik ga een auto kopen voor mijn moeder' (video) Isaac is de allereerste winnaar van Een Jaar Van Je Leven, dat werd vrijdagavond bekend in de bloedstollende finale op SBS6. Hij won het torenhoge geldbedrag van 846.515 euro en hij gaat daar wat bijzonders mee doen. 'Ik ga een auto kopen voor mijn moeder, dat heb ik haar lang geleden al beloofd.' Een Jaar Van Je Leven was elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus was de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Zien: terugblik op leukste verdienopdracht volgens deelnemers Een Jaar Van Je Leven (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: het is tijd voor de een-na-laatste eliminatieproef! Bekijk deze video » Finale Een Jaar Van Je Leven vrijdag bij SBS6: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaar Bekijk deze video »
TV :

Isaac is de allereerste winnaar van Een Jaar Van Je Leven, dat werd vrijdagavond bekend in de bloedstollende finale op SBS6. Hij won het torenhoge geldbedrag van 846.515 euro en hij gaat daar wat bijzonders mee doen. 'Ik ga een auto kopen voor mijn moeder, dat heb ik haar lang geleden al beloofd.'

Een Jaar Van Je Leven was elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6, vrijdag 25 augustus was de finale. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's