René tegen date in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb een goddelijk lichaam' (video)

René tegen date in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb een goddelijk lichaam' (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 17:42

René en Cerony zijn aan elkaar gekoppeld in het Lang Leve de Liefde-huis. Het stel kletst erop los over date-ervaringen én over het goddelijke lichaam van René.

Lees verder onder de video.

René tegen date in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik heb een goddelijk lichaam' (video) René en Cerony zijn aan elkaar gekoppeld in het Lang Leve de Liefde-huis. Het stel kletst erop los over date-ervaringen én over het goddelijke lichaam van René. Lees verder onder de video. Had god z'n dag niet?René is benieuwd of Cerony echt op zoek is naar de liefde van haar leven. Zij geeft aan het allemaal op haar af te laten komen. Ze is ook benieuwd naar de ervaringen van René en hier kan hij vrij kort over zijn. Gelukkig heeft René wel een goddelijk lichaam, zo zegt hij zelf. "Alleen had god zijn dag niet." Cerony kan er gelukkig om lachen. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: kan Melissa haar date nog vergeven? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Steven heeft kledingregels voor partner tijdens avondje stappen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: is Julian een player of niet? Bekijk deze video »
TV :

Had god z'n dag niet?
René is benieuwd of Cerony echt op zoek is naar de liefde van haar leven. Zij geeft aan het allemaal op haar af te laten komen. Ze is ook benieuwd naar de ervaringen van René en hier kan hij vrij kort over zijn. Gelukkig heeft René wel een goddelijk lichaam, zo zegt hij zelf. "Alleen had god zijn dag niet." Cerony kan er gelukkig om lachen.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's