Estavana Polman in tranen door videoboodschap dochter in Beter Laat Dan Nooit (video)

Estavana Polman in tranen door videoboodschap dochter in Beter Laat Dan Nooit (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 17:08

Estavana Polman in tranen door videoboodschap dochter in <em>Beter Laat Dan Nooit</em> (video) In de laatste aflevering van Beter Laat Dan Nooit kan Estavana Polman haar tranen niet bedwingen, zodra ze wordt overvallen door een mooie videoboodschap. ReisIn Beter Laat Dan Nooit gaat Estavana Polman met Henny Huisman, Ad Visser, Frits Barend en Edwin Rutten op reis en dompelen zich onder in de Aziatische cultuur in onder andere Zuid-Korea en Cambodja. In de laatste aflevering zetten de heren Estavana in het zonnetje met een mooie boodschap van partner Rafael van der Vaart en dochter Jesslynn: "We houden van je, mama!" Bekijk de beelden van Beter Laat Dan Nooit hierboven. Beter Laat Dan Nooit gemist? Bekijk bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat Dan Nooit. Beter Laat Dan Nooit gemist? Edwin Rutten krijgt lieve boodschap van thuis (video) Bekijk deze video » Beter laat dan nooit: Edwin Rutten krijgt rampzalig bericht van toekomstvoorspeller Bekijk deze video » Estavana en 'oude bromtol' Henny Huisman openhartig in slotaflevering Beter Laat dan Nooit Bekijk deze video »
TV :

In de laatste aflevering van Beter Laat Dan Nooit kan Estavana Polman haar tranen niet bedwingen, zodra ze wordt overvallen door een mooie videoboodschap.

Reis
In Beter Laat Dan Nooit gaat Estavana Polman met Henny Huisman, Ad Visser, Frits Barend en Edwin Rutten op reis en dompelen zich onder in de Aziatische cultuur in onder andere Zuid-Korea en Cambodja. In de laatste aflevering zetten de heren Estavana in het zonnetje met een mooie boodschap van partner Rafael van der Vaart en dochter Jesslynn: "We houden van je, mama!"

Bekijk de beelden van Beter Laat Dan Nooit hierboven.

Beter Laat Dan Nooit gemist? Bekijk bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat Dan Nooit.

Actuele video's

Meer actuele video's