Hart van Nederland: dode (18) en zwaargewonde (17) na schietpartij in Amsterdam (video)

Hart van Nederland: dode (18) en zwaargewonde (17) na schietpartij in Amsterdam (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 16:57

<em>Hart van Nederland</em>: dode (18) en zwaargewonde (17) na schietpartij in Amsterdam (video) Een van de slachtoffers van een schietpartij in de nacht van woensdag op donderdag in Amsterdam Nieuw-West is overleden, meldt Hart van Nederland donderdagmiddag. SchietpartijHet schietincident vond plaats op een bedrijventerrein in de Lutkemeer en hierbij werden een 17- en 18-jarige zwaargewond gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. Het 18-jarige slachtoffer is daar dezelfde nacht nog aan zijn verwondingen overleden. De politie Amsterdam onderzoekt de toedracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Veel reacties op X: moet Talpa samenwerking met Johan Derksen beëindigen? Bekijk deze video » Nederlanders maakten angstige momenten mee toen luchtalarm afging in Tel Aviv (HvNL) Bekijk deze video » Heftige beelden: politie start onderzoek naar fatale steekpartij in Zutphen Bekijk deze video »
Nieuws :

Een van de slachtoffers van een schietpartij in de nacht van woensdag op donderdag in Amsterdam Nieuw-West is overleden, meldt Hart van Nederland donderdagmiddag.

Schietpartij
Het schietincident vond plaats op een bedrijventerrein in de Lutkemeer en hierbij werden een 17- en 18-jarige zwaargewond gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. Het 18-jarige slachtoffer is daar dezelfde nacht nog aan zijn verwondingen overleden. De politie Amsterdam onderzoekt de toedracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's