Nederlanders maakten angstige momenten mee toen luchtalarm afging in Tel Aviv (HvNL)

Nederlanders maakten angstige momenten mee toen luchtalarm afging in Tel Aviv (HvNL)

<em>Nederlanders</em> maakten angstige momenten mee toen luchtalarm afging in <em>Tel Aviv</em> (<em>HvNL</em>) In Hart van Nederland vertellen de Nederlanders die vanuit Tel Aviv zijn gerepatrieerd over de angstige momenten die zij hadden. Tijdens het inchecken ging ineens het luchtalarm af vanwege raketten met de luchthaven als doelwit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ongeloof op Urk over gestolen en in brand gestoken Israëlische vlaggen (HvNL) Bekijk deze video » Geen treinverkeer tussen Den Bosch en Boxtel: Vrachtwagen rijdt tegen bovenleidingschade Bekijk deze video » Heftige beelden: bestuurder slaat zes keer over de kop op A27 bij Eemnes Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 12 oktober 2023 om 08:39

In Hart van Nederland vertellen de Nederlanders die vanuit Tel Aviv zijn gerepatrieerd over de angstige momenten die zij hadden. Tijdens het inchecken ging ineens het luchtalarm af vanwege raketten met de luchthaven als doelwit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's