Heftige beelden: politie start onderzoek naar fatale steekpartij in Zutphen

Heftige beelden: politie start onderzoek naar fatale steekpartij in Zutphen

Donderdag 12 oktober 2023 om 15:30

Er heeft zich woensdagavond een steekincident voorgedaan in het Gelderse Zutphen, waarbij één persoon is overleden, terwijl een tweede slachtoffer met verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>politie</em> start onderzoek naar <em>fatale steekpartij</em> in <em>Zutphen</em> Er heeft zich woensdagavond een steekincident voorgedaan in het Gelderse Zutphen, waarbij één persoon is overleden, terwijl een tweede slachtoffer met verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. Politie start onderzoekDe ernst van de verwondingen van het tweede slachtoffer is momenteel niet bekend. Het incident deed zich voor rond 21.30 uur in de buurt van de Gerard Doustraat. De politie heeft een onderzoek gestart en doet een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Geen treinverkeer tussen Den Bosch en Boxtel: Vrachtwagen rijdt tegen bovenleidingschade Bekijk deze video » Nederlanders maakten angstige momenten mee toen luchtalarm afging in Tel Aviv (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Politie start onderzoek
De ernst van de verwondingen van het tweede slachtoffer is momenteel niet bekend. Het incident deed zich voor rond 21.30 uur in de buurt van de Gerard Doustraat. De politie heeft een onderzoek gestart en doet een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's