Veronica Offside gemist? Met deze opstelling wint Oranje van Frankrijk

Veronica Offside gemist? Met deze opstelling wint Oranje van Frankrijk

Donderdag 12 oktober 2023 om 17:44

Dick Advocaat heeft alvast zijn opstelling voor het Nederlands elftal in de wedstrijd tegen Frankrijk onthuld. In een uitzending van Veronica Offside gaf de voormalige bondscoach een inkijkje in zijn opstelling.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Met deze opstelling wint <em>Oranje</em> van <em>Frankrijk</em> Dick Advocaat heeft alvast zijn opstelling voor het Nederlands elftal in de wedstrijd tegen Frankrijk onthuld. In een uitzending van Veronica Offside gaf de voormalige bondscoach een inkijkje in zijn opstelling. Tekst gaat verder onder de video. Opstelling AdvocaatAdvocaat gaat voor een 3-4-3 opstelling, waarin Denzel Dumfries en Daley Blind als wingbacks zullen spelen. Steven Bergwijn en Donyell Malen zijn de gekozen buitenspelers. Daarnaast heeft de legendarische coach Lutsharel Geertruida een basisplaats in de verdediging gegeven. Opstelling Advocaat: Verbruggen; Geertruida, Van Dijk, Aké; Dumfries, Reijnders, Veerman, Blind; Bergwijn, Weghorst, Malen Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Bekijk ook Ronald Koeman speelde cruciale rol bij transfer Xavi Simons: 'Gebeld voor advies' Bekijk deze video » Zien: einde interlandcarrière voor Memphis Depay na duel tegen Griekenland Bekijk deze video »
Voetbal :

Opstelling Advocaat
Advocaat gaat voor een 3-4-3 opstelling, waarin Denzel Dumfries en Daley Blind als wingbacks zullen spelen. Steven Bergwijn en Donyell Malen zijn de gekozen buitenspelers. Daarnaast heeft de legendarische coach Lutsharel Geertruida een basisplaats in de verdediging gegeven.

Opstelling Advocaat: Verbruggen; Geertruida, Van Dijk, Aké; Dumfries, Reijnders, Veerman, Blind; Bergwijn, Weghorst, Malen

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's