Ontroerende beelden: Rob de Nijs wint Televizier Impact Award met afscheidsconcert (video)

Ontroerende beelden: Rob de Nijs wint Televizier Impact Award met afscheidsconcert (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 22:32

Rob de Nijs heeft met zijn afscheidsconcert de Gouden Televizier Impact Award gewonnen. Vorig jaar ging de winst naar de #BOOS-uitzending over The Voice of Holland.

Afscheidsconcert Rob de Nijs: voor de allerlaatse keer Banger hart (video)

Genomineerden
Rob de Nijs versloeg met zijn winst de uitzendingen van Kopen Zonder Kijken en Stegeman op de Bres. Robs vrouw Jet nam de prijs in ontvangst. "Rob zei vanochtend nog: 'Reken er maar niet op.'"

Bekijk de beelden van het Gouden Televizier-Ring Gala hieronder. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Ontroerende beelden: Rob de Nijs wint <em>Televizier Impact Award</em> met afscheidsconcert (video) Rob de Nijs heeft met zijn afscheidsconcert de Gouden Televizier Impact Award gewonnen. Vorig jaar ging de winst naar de #BOOS-uitzending over The Voice of Holland. Afscheidsconcert Rob de Nijs: voor de allerlaatse keer Banger hart (video) GenomineerdenRob de Nijs versloeg met zijn winst de uitzendingen van Kopen Zonder Kijken en Stegeman op de Bres. Robs vrouw Jet nam de prijs in ontvangst. "Rob zei vanochtend nog: 'Reken er maar niet op.'" Bekijk de beelden van het Gouden Televizier-Ring Gala hieronder. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Afscheidsconcert Rob de Nijs wint de Televizier-Ring Impact | Gouden Televizier-Ring Gala 2023 Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier) Jet vertelt dat ze Rob de Nijs moest reanimeren: ‘Leek alsof hij zou overlijden’ Bekijk deze video » 'Geef Rob de Nijs die Televizier-Ster Impact en niet straks als hij dood is een postume prijs' (Shownieuws) Bekijk deze video » Jet de Nijs verliest moeder Trees (93): 'Trots en dankbaar, houd van jou' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's