Zien: emotionele Dries Roelvink heeft 'geen contact' met afkickende Dave in Zuid-Afrika

Zien: emotionele Dries Roelvink heeft 'geen contact' met afkickende Dave in Zuid-Afrika

Vrijdag 13 oktober 2023 om 14:12

Dries Roelvink heeft voor de camera van Shownieuws een update gegeven over zijn zoon Dave, die onlangs weer in een afkickkliniek is opgenomen. Met emotie in zijn stem laat hij weten dat hij momenteel geen contact heeft met zijn oudste zoon.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: emotionele <em>Dries Roelvink</em> heeft 'geen contact' met <em>afkickende Dave</em> in Zuid-Afrika Dries Roelvink heeft voor de camera van Shownieuws een update gegeven over zijn zoon Dave, die onlangs weer in een afkickkliniek is opgenomen. Met emotie in zijn stem laat hij weten dat hij momenteel geen contact heeft met zijn oudste zoon. Tekst gaat verder onder de video. 'We missen hem enorm'Dries vertelt aan Shownieuws dat hij momenteel niet weet hoe het met Dave gaat. Hij zegt: "Ik heb geen idee. Wij hebben geen contact met hem." De zanger legt uit dat Dave slechts heel kort zijn telefoon mag gebruiken om met zijn gezin te facetimen. Dries is zichtbaar aangedaan en voegt eraan toe, 'We missen hem enorm'. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk eerste beelden De Roelvinkjes: ‘Is dit een föhn met een happy end?’ Bekijk deze video » DRAMA voor Dave Roelvink: opnieuw naar afkickkliniek na terugval (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

'We missen hem enorm'
Dries vertelt aan Shownieuws dat hij momenteel niet weet hoe het met Dave gaat. Hij zegt: "Ik heb geen idee. Wij hebben geen contact met hem." De zanger legt uit dat Dave slechts heel kort zijn telefoon mag gebruiken om met zijn gezin te facetimen. Dries is zichtbaar aangedaan en voegt eraan toe, 'We missen hem enorm'.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's