Zien: gebouw Universiteit Leiden in Den Haag ontruimd vanwege 'verhoogd veiligheidsrisico'

Zien: gebouw Universiteit Leiden in Den Haag ontruimd vanwege 'verhoogd veiligheidsrisico'

Vrijdag 13 oktober 2023 om 15:48

Een gebouw van de Universiteit Leiden in Den Haag zal de hele dag op vrijdag gesloten blijven vanwege een 'verhoogd veiligheidsrisico'. De universiteit heeft geen details over de aard van het risico verstrekt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: gebouw <em>Universiteit Leiden</em> in <em>Den Haag</em> ontruimd vanwege 'verhoogd veiligheidsrisico' Een gebouw van de Universiteit Leiden in Den Haag zal de hele dag op vrijdag gesloten blijven vanwege een 'verhoogd veiligheidsrisico'. De universiteit heeft geen details over de aard van het risico verstrekt. Tekst gaat verder onder de video. Campus in Den HaagDe campus in Den Haag concentreert zich voornamelijk op internationaal recht, vrede en veiligheid. Normaal gesproken is het gebouw zeven dagen per week geopend. De universiteit zal later op vrijdag aankondigen of de locatie op zaterdag nog steeds gesloten zal blijven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Menselijke resten aangespoeld op Texel: Daniëlle vindt schoen met voet (video) Bekijk deze video » Zien: politie arresteert 20-jarige man in Rotterdam met explosief in rugzak Bekijk deze video »
Nieuws :

Campus in Den Haag
De campus in Den Haag concentreert zich voornamelijk op internationaal recht, vrede en veiligheid. Normaal gesproken is het gebouw zeven dagen per week geopend. De universiteit zal later op vrijdag aankondigen of de locatie op zaterdag nog steeds gesloten zal blijven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's