Zien: politie arresteert 20-jarige man in Rotterdam met explosief in rugzak

Zien: politie arresteert 20-jarige man in Rotterdam met explosief in rugzak

Vrijdag 13 oktober 2023 om 15:34

Een 20-jarige man uit Almere is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden op de Doklaan in Rotterdam. Hij had een 'flink' explosief in zijn tas, volgens de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: politie arresteert <em>20-jarige man</em> in <em>Rotterdam</em> met explosief in rugzak Een 20-jarige man uit Almere is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden op de Doklaan in Rotterdam. Hij had een 'flink' explosief in zijn tas, volgens de politie. Tekst gaat verder onder de video. Extra toezichtEen nacht eerder werd op de Doklaan een 18-jarige man gearresteerd in verband met een explosief. Daarom werd er onder andere extra toezicht gehouden, zoals vermeld door de politie. Tijdens een van deze controles viel een Almeerder op bij agenten, en werd hij opgepakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: handgranaat op Electronic Picnic Festival, Jody Bernal aanwezig Bekijk deze video » Zien: magneetvisser in Amsterdam zorgt voor onrust na vondst mogelijke landmijn Bekijk deze video »
Nieuws :

Extra toezicht
Een nacht eerder werd op de Doklaan een 18-jarige man gearresteerd in verband met een explosief. Daarom werd er onder andere extra toezicht gehouden, zoals vermeld door de politie. Tijdens een van deze controles viel een Almeerder op bij agenten, en werd hij opgepakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's