Menselijke resten aangespoeld op Texel: Daniëlle vindt schoen met voet (video)

Menselijke resten aangespoeld op Texel: Daniëlle vindt schoen met voet (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 19:30

<em>Menselijke resten</em> aangespoeld op Texel: Daniëlle vindt schoen met voet (video) Opnieuw is op het strand van Texel een bizarre ontdekking gedaan. Naast de broek met benen die een strandjutter vond, is er vrijdagochtend verderop ook een schoen met voet gevonden. Daniëlle Vilten uit De Koog wandelde met haar hond langs het strand toen ze de lugubere ontdekking deed. Ze vertelde erover in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: politie start onderzoek naar fatale steekpartij in Zutphen Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode (18) en zwaargewonde (17) na schietpartij in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw (60) komt om het leven bij bizar ongeluk in Enter (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Opnieuw is op het strand van Texel een bizarre ontdekking gedaan. Naast de broek met benen die een strandjutter vond, is er vrijdagochtend verderop ook een schoen met voet gevonden. Daniëlle Vilten uit De Koog wandelde met haar hond langs het strand toen ze de lugubere ontdekking deed. Ze vertelde erover in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's