Serieus gesprek Haico en zijn dates in Boer zoekt vrouw: ‘Ik word niet alleen oud’

Serieus gesprek Haico en zijn dates in Boer zoekt vrouw: ‘Ik word niet alleen oud’

Serieus gesprek Haico en zijn dates in <em>Boer zoekt vrouw</em>: ‘Ik word niet alleen oud’ In Boer zoekt vrouw wordt een serieus gesprek gevoerd bij Haico op de boerderij. Hij wordt tijdens het koeien melken ondervraagd door zijn dates. Hij heeft 43 jaar zijn leven alleen geleefd, hoe zou dat zijn als hij een partner krijgt? “Ik word niet alleen oud. Dat dacht ik altijd wel”, zegt Haico. “Maar ik ben niet iemand die alleen kan zijn. Ik vind het fijn om iemand om me heen te hebben.” Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Zondag Boer zoekt vrouw: Claudia geniet van haar mannen Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: paniek op de schommel bij boer Piet Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Richard neemt dames mee op safari in Slowakije Bekijk deze video »
Vrijdag 13 oktober 2023 om 13:08

In Boer zoekt vrouw wordt een serieus gesprek gevoerd bij Haico op de boerderij. Hij wordt tijdens het koeien melken ondervraagd door zijn dates. Hij heeft 43 jaar zijn leven alleen geleefd, hoe zou dat zijn als hij een partner krijgt? “Ik word niet alleen oud. Dat dacht ik altijd wel”, zegt Haico. “Maar ik ben niet iemand die alleen kan zijn. Ik vind het fijn om iemand om me heen te hebben.”

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's