Boer zoekt vrouw: Richard neemt dames mee op safari in Slowakije

Boer zoekt vrouw: Richard neemt dames mee op safari in Slowakije

Donderdag 12 oktober 2023 om 14:41

Wie dacht dat je voor een safari ver moet reizen vanaf Nederland, heeft het volgens boer Richard mis. In Boer zoekt vrouw is te zien dat hij zijn dates meeneemt op safari in het land waar hij woont en werkt, Slowakije. Het is pikdonker maar toch kunnen ze de herten door het veld zien huppelen. De vrouwen vinden het prachtig, maar Richard is minder enthousiast. De beestjes verpesten namelijk zijn gerst…

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in een video van RTL Boulevard hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Richard neemt dames mee op safari in Slowakije Wie dacht dat je voor een safari ver moet reizen vanaf Nederland, heeft het volgens boer Richard mis. In Boer zoekt vrouw is te zien dat hij zijn dates meeneemt op safari in het land waar hij woont en werkt, Slowakije. Het is pikdonker maar toch kunnen ze de herten door het veld zien huppelen. De vrouwen vinden het prachtig, maar Richard is minder enthousiast. De beestjes verpesten namelijk zijn gerst… Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in een video van RTL Boulevard hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Richard vraagt dates in Boer zoekt vrouw: ‘Waarom schrijft iemand op mij in Slowakije?’ Bekijk deze video » Zondag Boer zoekt vrouw: Claudia geniet van haar mannen Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: paniek op de schommel bij boer Piet Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt vrouw: Richard neemt dames mee op safari in Slowakije

Actuele video's

Meer actuele video's