Hart van Nederland: scholier (14) zwaargewond na aanrijding bij school Doetinchem (video)

Hart van Nederland: scholier (14) zwaargewond na aanrijding bij school Doetinchem (video)

Vrijdag 13 oktober 2023 om 17:06

<em>Hart van Nederland</em>: scholier (14) zwaargewond na aanrijding bij school Doetinchem (video) Vrijdagochtend is een 14-jarige scholiere op een fiets ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto in Doetinchem. Het ongeval gebeurde op een rotonde aan een weg waar vaker ongelukken gebeuren, meldt Hart van Nederland. OnduidelijkDe politie laat weten dat slachtoffer een 14-jarig meisje uit Wehl is. De scholiere was met haar fiets onderweg naar school toen het ongeluk rond 09.30 gebeurde. De toedracht van het ongeluk is nog niet duidelijk volgens de politie. Wat wel duidelijk is, is dat de scholiere met haar hoofd tegen de auto is gekomen. Meerdere hulpdiensten waren aanwezig om het slachtoffer te helpen, waaronder een traumahelikopter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Menselijke resten aangespoeld op Texel: Daniëlle vindt schoen met voet (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw (60) komt om het leven bij bizar ongeluk in Enter (video) Bekijk deze video » Enorme brand Moerkapelle: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Vrijdagochtend is een 14-jarige scholiere op een fiets ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto in Doetinchem. Het ongeval gebeurde op een rotonde aan een weg waar vaker ongelukken gebeuren, meldt Hart van Nederland.

Onduidelijk
De politie laat weten dat slachtoffer een 14-jarig meisje uit Wehl is. De scholiere was met haar fiets onderweg naar school toen het ongeluk rond 09.30 gebeurde. De toedracht van het ongeluk is nog niet duidelijk volgens de politie. Wat wel duidelijk is, is dat de scholiere met haar hoofd tegen de auto is gekomen. Meerdere hulpdiensten waren aanwezig om het slachtoffer te helpen, waaronder een traumahelikopter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's