Hart van Nederland: vrouw (60) komt om het leven bij bizar ongeluk in Enter (video)

Hart van Nederland: vrouw (60) komt om het leven bij bizar ongeluk in Enter (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 19:46

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw (60) komt om het leven bij bizar ongeluk in Enter (video) Een 60-jarige vrouw uit de gemeente Rijssen-Holten is donderdagmiddag overleden bij een opmerkelijk ongeluk in Enter. Het slachtoffer kwam onder haar eigen auto te liggen nadat de auto van de oprit richting de weg begon te rollen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Nederlanders maakten angstige momenten mee toen luchtalarm afging in Tel Aviv (HvNL) Bekijk deze video » Heftige beelden: politie start onderzoek naar fatale steekpartij in Zutphen Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode (18) en zwaargewonde (17) na schietpartij in Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 60-jarige vrouw uit de gemeente Rijssen-Holten is donderdagmiddag overleden bij een opmerkelijk ongeluk in Enter. Het slachtoffer kwam onder haar eigen auto te liggen nadat de auto van de oprit richting de weg begon te rollen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's