Zien: Middelvingers voor Lil' Kleine tijdens gastoptreden Tino Martin

Zien: Middelvingers voor Lil' Kleine tijdens gastoptreden Tino Martin

Zondag 15 oktober 2023 om 10:34

Iedereen dacht dat Trijntje Oosterhuis de verrassingsact was van Tino Martin. Maar toen verscheen Lil' Kleine gisteren plotseling op het podium bij Tino in de Ziggo Dome. In Shownieuws wordt vertelt dat velen dit optreden niet konden waarderen. Resultaat: middelvingers in de lucht. Bekijk een fragment van het optreden waarbij de heren het lied Gabber zingen hieronder.

Rechtszaken
Lil' Kleine is al een tijdje 'gecanceld' in Nederland vanwege verschillende rechtszaken. Toen de rapper op kwam dagen bij Tino Martin, reageerde het publiek daar gemengd op. Bart Ettekoven begrijpt de middelvingers wel.

Bekijk de beelden van het optreden met Lil' Kleine en Tino Martin hieronder. Lil' Kleine deelde deze video op zijn Instagrampagina.

Zien: <em>Middelvingers</em> voor Lil' Kleine tijdens gastoptreden <em>Tino Martin</em> Iedereen dacht dat Trijntje Oosterhuis de verrassingsact was van Tino Martin. Maar toen verscheen Lil' Kleine gisteren plotseling op het podium bij Tino in de Ziggo Dome. In Shownieuws wordt vertelt dat velen dit optreden niet konden waarderen. Resultaat: middelvingers in de lucht. Bekijk een fragment van het optreden waarbij de heren het lied Gabber zingen hieronder. RechtszakenLil' Kleine is al een tijdje 'gecanceld' in Nederland vanwege verschillende rechtszaken. Toen de rapper op kwam dagen bij Tino Martin, reageerde het publiek daar gemengd op. Bart Ettekoven begrijpt de middelvingers wel. Bekijk de beelden van het optreden met Lil' Kleine en Tino Martin hieronder. Lil' Kleine deelde deze video op zijn Instagrampagina. Bekijk ook Publiek in shock: Lil' Kleine treedt op bij concert Tino Martin in Ziggo Dome Bekijk deze video »
Show :
Zien: Middelvingers voor Lil' Kleine tijdens gastoptreden Tino Martin

Actuele video's

Meer actuele video's