Publiek in shock: Lil' Kleine treedt op bij concert Tino Martin in Ziggo Dome

Publiek in shock: Lil' Kleine treedt op bij concert Tino Martin in Ziggo Dome

Publiek in shock: <em>Lil' Kleine</em> treedt op bij concert <em>Tino Martin</em> in Ziggo Dome Hoewel iedereen dacht dat Trijntje Oosterhuis de verrassingsact was, verscheen Lil' Kleine gisteren plotseling op het podium bij Tino Martin in de Ziggo Dome. Shownieuws heeft het over het optreden in de video hierboven. MiddelvingersLil' Kleine is al een tijdje 'gecanceld' in Nederland vanwege verschillende rechtszaken, maar gisteren, zaterdag 14 oktober, verscheen hij weer op het podium. In Ahoy zong hij samen met Tino hun nummer Gabber. Het publiek reageerde daar gemengd op. Het optreden van Lil' Kleine kreeg een hoop middelvingers. Bekijk de Shownieuws-video over Lil' Kleine en Tino Martin hierboven. Bekijk ook Tino Martin en Mart Hoogkamer in duet: De Hartslag van de Stad (video) Bekijk deze video » Mart Hoogkamer en Tino Martin over vervolging Marco Borsato: 'Wisten dit al maanden' Bekijk deze video »
TV :
Zondag 15 oktober 2023 om 10:05

Hoewel iedereen dacht dat Trijntje Oosterhuis de verrassingsact was, verscheen Lil' Kleine gisteren plotseling op het podium bij Tino Martin in de Ziggo Dome. Shownieuws heeft het over het optreden in de video hierboven.

Middelvingers
Lil' Kleine is al een tijdje 'gecanceld' in Nederland vanwege verschillende rechtszaken, maar gisteren, zaterdag 14 oktober, verscheen hij weer op het podium. In Ahoy zong hij samen met Tino hun nummer Gabber. Het publiek reageerde daar gemengd op. Het optreden van Lil' Kleine kreeg een hoop middelvingers.

Bekijk de Shownieuws-video over Lil' Kleine en Tino Martin hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's