Anna Nooshin deelt leuke zwangerschapsupdate: 'Ik ben nu in het tweede trimester'

Anna Nooshin deelt leuke zwangerschapsupdate: 'Ik ben nu in het tweede trimester'

Zondag 15 oktober 2023 om 18:03

Anna Nooshin is op dit moment in blijde verwachting van haar eerste kindje samen met lover Thijs Boermans. De presentatrice is voor de camera van Shownieuws openhartig over haar zwangerschap.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Anna Nooshin</em> deelt leuke <em>zwangerschapsupdate</em>: 'Ik ben nu in het tweede trimester' Anna Nooshin is op dit moment in blijde verwachting van haar eerste kindje samen met lover Thijs Boermans. De presentatrice is voor de camera van Shownieuws openhartig over haar zwangerschap. Tekst gaat verder onder de video. Tweede trimesterAnna, die samen met haar vriend Thijs Boermans hun eerste kindje verwacht, heeft al een behoorlijke babybuik gekregen en laat weten dat het goed gaat met de zwangerschap: "Ik ben nu in het tweede trimester." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Thijs Boermans filmt exclusief kijkje achter de schermen bij GTST Bekijk deze video »
Entertainment :

Tweede trimester
Anna, die samen met haar vriend Thijs Boermans hun eerste kindje verwacht, heeft al een behoorlijke babybuik gekregen en laat weten dat het goed gaat met de zwangerschap: "Ik ben nu in het tweede trimester."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's