Bondscoach Koeman tevreden over opstelling keeper tegen Griekenland in EK-kwalificatieduel

Bondscoach Koeman tevreden over opstelling keeper tegen Griekenland in EK-kwalificatieduel

Zondag 15 oktober 2023 om 22:55

In een gesprek met Noa Vahle, de kersverse Televizier Talent Award-winnares, blikt bondscoach Ronald Koeman vooruit op het EK-kwalificatieduel tegen Griekenland op maandag 16 oktober. Hij is uitermate tevreden over de keeper die hij zal opstellen. Ronald legt in het VI-fragment hieronder uit hoe hij tot zijn keuze is gekomen.

De wedstrijd Griekenland - Nederland is op maandag 16 oktober om 20.45 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, de samenvatting vind je op Gids.tv.

Bondscoach <em>Koeman</em> tevreden over opstelling keeper tegen Griekenland in <em>EK-kwalificatieduel</em> In een gesprek met Noa Vahle, de kersverse Televizier Talent Award-winnares, blikt bondscoach Ronald Koeman vooruit op het EK-kwalificatieduel tegen Griekenland op maandag 16 oktober. Hij is uitermate tevreden over de keeper die hij zal opstellen. Ronald legt in het VI-fragment hieronder uit hoe hij tot zijn keuze is gekomen. De wedstrijd Griekenland - Nederland is op maandag 16 oktober om 20.45 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, de samenvatting vind je op Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen kraakt 'buikje' Ronald Koeman: 'Dikke trainer is geen gezicht' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Noa Vahle dolt met Ronald Koeman over doelman: 'Tien euro in de pot?' (video) Bekijk deze video » Reacties op Hotel Hollandia: "Oudbollige troep", "Numidia brengt kippenvel" Bekijk deze video »
Voetbal :

Actuele video's

Meer actuele video's