Maandag in Het Spaanse Dorp Zarra: willen Jaap en Jochem achter het raam gaan staan!?

Maandag in Het Spaanse Dorp Zarra: willen Jaap en Jochem achter het raam gaan staan!?

Maandag 16 oktober 2023 om 09:19

Jochem en Jaap zijn druk bezig met hun winkel, waarin ze naast brood en banket nu ook streekproducten willen gaan verkopen: 'Het wordt een mix van producten die de mensen in het dorp maken.' En voor als er onverhoopt geen klanten komen hebben ze ook nog wel een idee: 'Dan gaan we zelf achter de ramen staan.'

Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder:

Maandag in <em>Het Spaanse Dorp Zarra</em>: willen Jaap en Jochem achter het raam gaan staan!? Jochem en Jaap zijn druk bezig met hun winkel, waarin ze naast brood en banket nu ook streekproducten willen gaan verkopen: 'Het wordt een mix van producten die de mensen in het dorp maken.' En voor als er onverhoopt geen klanten komen hebben ze ook nog wel een idee: 'Dan gaan we zelf achter de ramen staan.' Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder: Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spaanse dorp Zarra: 'Raymond en Bianca door burgemeester op matje geroepen' Bekijk deze video » Puppy Freya gestolen op Brunssummerheide: 'Man uit bosjes griste haar mee' (video) Bekijk deze video » Eva Jinek over bevalling: 'Liters water gutsten uit mij, op de keukenvloer' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Het Spaanse Dorp Zarra: willen Jaap en Jochem achter het raam gaan staan!?

Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's