Puppy Freya gestolen op Brunssummerheide: 'Man uit bosjes griste haar mee' (video)

Puppy Freya gestolen op Brunssummerheide: 'Man uit bosjes griste haar mee' (video)

Maandag 16 oktober 2023 om 08:20

Freya, een puppy van nog geen drie maanden oud, is afgelopen weekend gestolen op de Brunssummerheide. 'Het hondje is op klaarlichte dag meegenomen, voor de neus van het baasje en meer dan 10.000 mensen zoeken mee', vertelt Hart van Nederland-presentatrice Annemarie Brüning.

'Hond werd meegegrist'
Zat de hond niet aan de lijn? Jawel maar: 'De puppy schrok van een knal waardoor ze losbrak. Toen haar baasje haar naar zich toe probeerde te lokken dook er een man uit de bosjes die de hond meegriste en vervolgens wegrende.' Op sociale media is direct een opsporingsbericht verspreid en dat is inmiddels al duizenden keren gedeeld. Helaas nog zonder resultaat.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

Puppy <em>Freya</em> gestolen op Brunssummerheide: 'Man uit bosjes griste haar mee' (video) Freya, een puppy van nog geen drie maanden oud, is afgelopen weekend gestolen op de Brunssummerheide. 'Het hondje is op klaarlichte dag meegenomen, voor de neus van het baasje en meer dan 10.000 mensen zoeken mee', vertelt Hart van Nederland-presentatrice Annemarie Brüning. 'Hond werd meegegrist'Zat de hond niet aan de lijn? Jawel maar: 'De puppy schrok van een knal waardoor ze losbrak. Toen haar baasje haar naar zich toe probeerde te lokken dook er een man uit de bosjes die de hond meegriste en vervolgens wegrende.' Op sociale media is direct een opsporingsbericht verspreid en dat is inmiddels al duizenden keren gedeeld. Helaas nog zonder resultaat. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Waar is Piet Beentjes, die in 1987 vermist raakte? (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Eva Jinek over bevalling: 'Liters water gutsten uit mij, op de keukenvloer' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Amsterdammer Sam van Grondelle (29) vermist: grote zoekactie opgestart Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's