Spaanse dorp Zarra: 'Raymond en Bianca door burgemeester op matje geroepen'

Spaanse dorp Zarra: 'Raymond en Bianca door burgemeester op matje geroepen'

Maandag 9 oktober 2023 om 13:47

Raymond en Bianca, toch wel duidelijk het minst populaire stel uit Het Spaanse dorp: Zarra, hebben besloten om niet langer mee te doen met het gezamenlijke project Casa El Premio. Nadat ze er door de burgemeester op aangesproken worden niets te hebben gedaan vertellen ze: 'Het spijt ons maar het huis is net een ruïne. Andere mensen hebben alles kapot gemaakt.' Zoals te begrijpen is de burgemeester NOT amused.

Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder:

Spaanse dorp <em>Zarra</em>: 'Raymond en Bianca door burgemeester op matje geroepen' Raymond en Bianca, toch wel duidelijk het minst populaire stel uit Het Spaanse dorp: Zarra, hebben besloten om niet langer mee te doen met het gezamenlijke project Casa El Premio. Nadat ze er door de burgemeester op aangesproken worden niets te hebben gedaan vertellen ze: 'Het spijt ons maar het huis is net een ruïne. Andere mensen hebben alles kapot gemaakt.' Zoals te begrijpen is de burgemeester NOT amused. Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder: Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Spaanse dorp Zarra: bloedordinaire ruzie zet de verhoudingen nu al op scherp Bekijk deze video » Drama door hevige regenval in Het Spaanse Dorp: Zarra Bekijk deze video » Eén Grote Familie met Chantal Janzen en Lykele Muus: bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Spaanse dorp Zarra: 'Raymond en Bianca door burgemeester op matje geroepen'

Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's