Rob Kemps wordt zwart gemaakt om deze Instagrampost: "Hij laat z'n kids stikken"

Rob Kemps wordt zwart gemaakt om deze Instagrampost: "Hij laat z'n kids stikken"

<em>Rob Kemps</em> wordt zwart gemaakt om deze <em>Instagrampost</em>: &quot;Hij laat z'n kids stikken&quot; Rob Kemps verscheen vrijdag voor het eerst op de rode loper met zijn vriendin Stephanie Klaver. Het stel was aanwezig bij de première van de musical 'Piaf'. Rob deelt op zijn Instagrampagina een foto met de tekst: "Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier. @stephklaver" Dit vinden veel volgers zielig voor zijn ex. Hij wordt volledig zwart gemaakt op Instagram. Lees de reacties hieronder. "Hij laat zijn kinderen stikken"Deze tekst schiet bij meerdere personen het verkeerde keelgat in: "Erg leuk voor zijn ex! Om dit te zien op tv", "Rob Kemps Sukkel loopt zijn … achterna en laat zijn kinderen stikken!!", "Was dat niet die man die zijn carrière opofferde door zijn baby en peuter in te ruilen voor zijn achtergrond danseresje?" en "Hele nare vibe hangt er om die dame heen", zijn reacties onder dezelfde foto op de Instagrampagina van RTL Boulevard. Zie de posts hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13) Bekijk het RTL Boulevard-bericht over Rob Kemps en Stephanie Klaver. hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Ik hou van Holland gemist? Teamcaptain Richard Groenendijk beleeft knallend debuut Bekijk deze video » Mariska Bauer op zomerse dag: 'Over 106 dagen is het kerst' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Rob Kemps wordt zwart gemaakt om deze Instagrampost: "Hij laat z'n kids stikken"
Maandag 16 oktober 2023 om 14:36

Rob Kemps verscheen vrijdag voor het eerst op de rode loper met zijn vriendin Stephanie Klaver. Het stel was aanwezig bij de première van de musical 'Piaf'. Rob deelt op zijn Instagrampagina een foto met de tekst: "Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier. @stephklaver" Dit vinden veel volgers zielig voor zijn ex. Hij wordt volledig zwart gemaakt op Instagram. Lees de reacties hieronder.

"Hij laat zijn kinderen stikken"
Deze tekst schiet bij meerdere personen het verkeerde keelgat in: "Erg leuk voor zijn ex! Om dit te zien op tv", "Rob Kemps Sukkel loopt zijn … achterna en laat zijn kinderen stikken!!", "Was dat niet die man die zijn carrière opofferde door zijn baby en peuter in te ruilen voor zijn achtergrond danseresje?" en "Hele nare vibe hangt er om die dame heen", zijn reacties onder dezelfde foto op de Instagrampagina van RTL Boulevard. Zie de posts hieronder:

Bekijk het RTL Boulevard-bericht over Rob Kemps en Stephanie Klaver. hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's