Ik hou van Holland gemist? Teamcaptain Richard Groenendijk beleeft knallend debuut

Ik hou van Holland gemist? Teamcaptain Richard Groenendijk beleeft knallend debuut

Zondag 3 september 2023 om 12:37

Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ik hou van Holland, de iconische Nederlandse quiz, is terug met een gloednieuw seizoen op SBS6, met nieuwkomer Richard Groenendijk als teamcaptain. Richard Groenendijk neemt gelijk plaats naast Linda de Mol voor het beroemde spelletje 'Geen Ja, Geen Nee, Geen Euh'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik hou van Holland</em> gemist? Teamcaptain <em>Richard Groenendijk</em> beleeft knallend debuut Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Ik hou van Holland, de iconische Nederlandse quiz, is terug met een gloednieuw seizoen op SBS6, met nieuwkomer Richard Groenendijk als teamcaptain. Richard Groenendijk neemt gelijk plaats naast Linda de Mol voor het beroemde spelletje 'Geen Ja, Geen Nee, Geen Euh'. Tekst gaat verder onder de video. Terugkeer Linda de MolVorig jaar werd Ik hou van Holland eenmalig een seizoen gepresenteerd door Rob Kemps. Na alle ophef rond Linda’s omstreden geliefde Jeroen Rietbergen besloot ze haar werkzaamheden neer te leggen. Wel praatte ze Miljoenenjacht aan elkaar. De Mol liet eerder al weten ontzettend uit te kijken naar haar terugkeer bij de spelshow. Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik hou van Holland oudejaarsspecial met bloedfanatieke Mart Hoogkamer en Patricia Paay Bekijk deze video » Shownieuws: 'Terugkeer Linda de Mol in Ik Hou Van Holland maakt veel mensen blij' Bekijk deze video »
TV :

Terugkeer Linda de Mol
Vorig jaar werd Ik hou van Holland eenmalig een seizoen gepresenteerd door Rob Kemps. Na alle ophef rond Linda’s omstreden geliefde Jeroen Rietbergen besloot ze haar werkzaamheden neer te leggen. Wel praatte ze Miljoenenjacht aan elkaar. De Mol liet eerder al weten ontzettend uit te kijken naar haar terugkeer bij de spelshow.

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's