Kletsnatte Martien Meiland op de grasmaaier: "Waarom gaan de sproeiers aan!?"

Kletsnatte Martien Meiland op de grasmaaier: "Waarom gaan de sproeiers aan!?"

Kletsnatte <em>Martien Meiland</em> op de grasmaaier: &quot;Waarom gaan de sproeiers aan!?&quot; Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. SBS6 deelt op Instagram alvast een fragment van de uitzending, waarin Martien Meiland het gras maait in de tuin van Maxime en Leroy. Bekijk de hilarische beelden hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Maxime en Leroy hebben een mega tuin en papa Martien stapt wel even op de grasmaaier. Leroy haalt een grapje met zijn schoonvader uit en doet de sproeiers aan. Martien wordt kletsnat. Bekijk de leuke beelden in de video hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Reacties op de Meilandjes in de Efteling: "Gillende keukenmeid" (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland-fans boos tijdens fandag: "Nee, deze vrouw was eerder" Bekijk deze video »
Maandag 16 oktober 2023 om 14:58

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. SBS6 deelt op Instagram alvast een fragment van de uitzending, waarin Martien Meiland het gras maait in de tuin van Maxime en Leroy. Bekijk de hilarische beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Maxime en Leroy hebben een mega tuin en papa Martien stapt wel even op de grasmaaier. Leroy haalt een grapje met zijn schoonvader uit en doet de sproeiers aan. Martien wordt kletsnat. Bekijk de leuke beelden in de video hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's