Haico troost emotionele Ellen in Boer zoekt vrouw: de kijkers zien een match!

Haico troost emotionele Ellen in Boer zoekt vrouw: de kijkers zien een match!

Haico troost emotionele Ellen in <em>Boer zoekt vrouw</em>: de kijkers zien een match! In Boer zoekt vrouw is Ellen erg open over haar liefdesleven. Ze vertelt haar boer Haico dat ze zich nu kwetsbaar durft op te stellen en tijdens dit gesprek kan ze haar tranen niet bedwingen. De kijkers zien een match! Ellen had hoop opgegevenEllen zag Haico op tv en wist dat ze moest reageren om hun liefde een kans te geven. “Door jou ben ik er wel achter gekomen dat het ergens in mij nog kan”, zegt Ellen. Ze had de hoop op een nieuwe liefde opgegeven en dat maakt haar emotioneel. “Als je zo’n tijd alleen bent, dan vraag je je wel eens af of het nog kan.” En Haico herkent dit gevoel maar al te goed… Onder de Instagram-post reageren kijkers massaal dat de twee heel goed bij elkaar passen, zal Haico inderdaad voor Ellen kiezen? Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Boer zoekt vrouw: Richard neemt dames mee op safari in Slowakije Bekijk deze video » Serieus gesprek Haico en zijn dates in Boer zoekt vrouw: ‘Ik word niet alleen oud’ Bekijk deze video » Zondag in Boer zoekt vrouw: Verlegen Bernice vindt het moeilijk om zich open te stellen Bekijk deze video »
Maandag 16 oktober 2023 om 15:30

In Boer zoekt vrouw is Ellen erg open over haar liefdesleven. Ze vertelt haar boer Haico dat ze zich nu kwetsbaar durft op te stellen en tijdens dit gesprek kan ze haar tranen niet bedwingen. De kijkers zien een match!

Ellen had hoop opgegeven
Ellen zag Haico op tv en wist dat ze moest reageren om hun liefde een kans te geven. “Door jou ben ik er wel achter gekomen dat het ergens in mij nog kan”, zegt Ellen. Ze had de hoop op een nieuwe liefde opgegeven en dat maakt haar emotioneel. “Als je zo’n tijd alleen bent, dan vraag je je wel eens af of het nog kan.” En Haico herkent dit gevoel maar al te goed… Onder de Instagram-post reageren kijkers massaal dat de twee heel goed bij elkaar passen, zal Haico inderdaad voor Ellen kiezen?

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's