Zondag in Boer zoekt vrouw: Verlegen Bernice vindt het moeilijk om zich open te stellen

Zondag in Boer zoekt vrouw: Verlegen Bernice vindt het moeilijk om zich open te stellen

Zondag in <em>Boer zoekt vrouw</em>: Verlegen <em>Bernice</em> vindt het moeilijk om zich open te stellen Elke zondagavond kunnen Boer zoekt vrouw-fans genieten van de nieuwe liefdesavonturen van de boeren. Het is voor Bernice alleen nog lastig om zich open te stellen. Ook haar logees vinden dit lastig... Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Bekijk ook Boer zoekt vrouw: Richard neemt dames mee op safari in Slowakije Bekijk deze video » Serieus gesprek Haico en zijn dates in Boer zoekt vrouw: ‘Ik word niet alleen oud’ Bekijk deze video »
Zondag 15 oktober 2023 om 13:27

Elke zondagavond kunnen Boer zoekt vrouw-fans genieten van de nieuwe liefdesavonturen van de boeren. Het is voor Bernice alleen nog lastig om zich open te stellen. Ook haar logees vinden dit lastig... Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's